Escalada

FORMACIÓ. Convocatòria a les proves d'accés al CTEEC

L’Àrea Tècnica de la FEEC convoca les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC).

Us adjuntem la circular i el formulari d'inscripció per si és del vostre interès.

Curs d'escala en roca. Nivell 1

Apostant per la formació i la seguretat, us proposem un curs d'escalada.

Va dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en l'escalada en itineraris equipats. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

Aquest curs té com a objectiu primordial el de dotar a l'alumne dels coneixements i de les capacitats que li permetin escalar amb seguretat en vies equipades d'un llarg per poder desenvolupar una activitat de risc amb total seguretat i autonomia un cop finalitzi el curs.

Us adjuntem el díptic del curs on apareix tota la informació necessària. Tot i així per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a info@aritjol.org o al local del club.

Èxit de participació en una espectacular jornada d’escalada a la Mussara

Dissabte 16 de juny, es va celebrar la jornada de reinuguració d'equipaments d'escalada de La Mussara. Durant tot el dia una bona munió d'escaladors de totes les edats van poder comprobar tots els treballs duts a terme. Al vespre s'inicià el 1er Joan Bou Festival amb gran éxit de participació. Una experiència que caldrà repetir!

Us deixem amb un video del company Jordi Vallvé i la crònica del Club Excursionista Reddis.

Trobada d'escaladors a la Mussara

El proper dissabte 16 de juny de 2012 el nostre Club col·labora, conjuntament amb el Club Excursionista Reddis i el Centre Excursionista de Maspujols en la Trobada d'Escaladors a la Mussara en l'acte de presentació dels treballs de reequipament dels sectors de les Airasses realitzats pel Club Excursionista Reddis.

A la tarda/nit celebrarem el 1er Joan Bou Festival, amb escalada en bloc i a la nit espectacular concurs de llançaments en bloc. No hi faltarà la revetlla amb DJ's.

Us esperem a la festa de l'escalada!

http://www.facebook.com/JoanBouVivac

Restricció temporal de l’escalada al massís del Port

Zones sotmeses a regulacions

L’Àrea de Protecció del Parc Natural dels Ports informa que temporalment, fins el proper 31 de maig, es regularà la pràctica de l’escalada en el sector de la Falconera, al riu Estrets.
Contingut sindicat