GR 175 La Ruta del Cister. 2a Etapa: Prenafeta - Monestir de Poblet

Diumenge 13 de març de 2016 realitzarem la 2a Etapa del Gr 175, la "Ruta del Cister". La iniciarem a la població de Prenafeta. Tot seguit prendrem direcció cap a la vila ducal de Montblanc, amb el seu magnífic recinte emmurallat i nucli medieval. A partir d'aquí ens disposarem a remuntar cap a l'Ermita de Sant Joan, una veritable meravella excavada a la roca i amb un mirador de la Conca excepcional.

Poc a poc ens anirem endinsant en el Bosc de Poblet per arribar a l'Ermita de la Trinitat. Després de la paradeta de rigor enfilarem cap el Coll de la Vena per després dirigir-nos a les masies de Poblet i finalitzar en el majestuós recinte del Monestir de Poblet.

 

Concentració: 8:00 davant el Pavelló Municipal d'Esports de la Selva del Camp.
Distància: 17,4 km
Desnivell: 550 m positiu acumulat.
Dificultat: Moderat.
Durada: 4,30 hores. (Sense comptar les parades)
Cal portar: Esmorzar i dinar. Aigua, calçat i roba adient a l'activitat i a les condicions climatològiques previstes.
Llicència: Per tal d'assistir a aquesta activitat caldrà tenir la llicència modalitat A o superior. En cas de no tenir llicència, el club tramitarà una llicència temporal per aquell dia. El cost és de 5€.
Inscripcions: Gratuïtes. A info@aritjol.org.
Informació:  A info@aritjol.org, al local del club qualsevol divendres de 20:30 a 21:30 o al telf. 626 67 80 25(Pepe)
Desplaçament: El farem amb cotxes particulars. Com que són trajectes lineals deixarem un cotxe al final de la etapa. Això allargarà el temps d'arribar al punt de sortida. Els que no portin cotxe compartiran despesses de gasolina.