Comunicat oficial sobre la Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades

El Club Excursionista Arítjol vol comunicar oficialment que la Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades ja no es celebrarà aquest 2016.

La decisió s'ha pres en el sí de la Junta Directiva i comunicada als socis en la darrera Assemblea.

Creiem que un calendari tant atapeit com l'actual, caminades, marxes, curses, ultres, etc... no és el millor i allò que nosaltres desitgem per el nostre territori i sobre tot per a les nostres estimades Muntanyes de Prades.

Un altre fet que ens ha fet prendre aquesta decisió és que, encara que no és una prova competitiva, la majoria de participants l'havian convertit en una competició. I la Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades no va néixer per això.

La decisió ha estat dura de prendre, però creiem que el Club Excursionista Arítjol tenia que donar el pas de no contribuir a allò en el que no hi creiem.

De totes maneres estem rumiant alternatives a poder organitzar quelcom que ens faci gaudir amb tranquil·litat, serenament, amb coneixença del que observem i que sobre tot compartim.

No més resta donar les gràcies, primer a tot s aquells socis i sòcies i voluntaris que han estat a l'organització de la Marxa aquests dotze anys, i en segon lloc als milers de participants que heu pogut gaudir d'uns indrets que estimem i que volíem compartir amb tots vosaltres.

Gràcies i fins aviat!