11a Marxa La Selva del Camp-Muntanyes de Prades. Prova pilot de la FEEC, seguiment en temps real.

Nou sistema de cronometratge en línia

Amb la col·laboració del Club Excursionista Arítjol i l’empresa Conchip, s’utilitzarà un sistema de cronometratge informatitzat que permetrà fer un seguiment dels participants en temps real i obtenir el resultat immediatament després de la prova a través del web de la FEEC. Per fer-ho possible s’ha previst una tarja exclusiva que identifica el participant i que permet fer els marcatges electrònics en els diferents punts del recorregut de la prova.

 
Vídeos amb ‘drone’ i les Sony Action Cam
Una altra novetat destacada d’aquesta edició de la Marxa de la Selva del Camp – Muntanyes de Prades és la posada en funcionament del drone de la FEEC per a l’enregistrament d’imatges de les cites esportives des de l’aire, així com l’ús de les Sony Action Cam per a mostrar l’experiència des del punt subjectiu dels participants de la caminada.
Aquesta prova pilot de la FEEC en vídeo es realitzarà conjuntament amb la productora El Joc Comunicació Audiovisual, i gràcies als acords establerts amb Sony i Vodafone.
 
Classificacions de la Marxa
Aquests es podran obtenir en aquesta web i en el següent enllaç: Classificacions
 
Diploma de participació en la Marxa
Aquest any el Diploma de participació amb el vostre temps el trobareu en el següent enllaç en format PDF per a descarregar: DIPLOMA
 
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!