Llicència Federativa - Noticies

Pla de Llicències 2014

El proper divendres dia 20 de desembre iniciarem la tramitació de les llicències federatives corresponents a l'any 2014.

Podeu consultar les cobertures i preus per a SUB-18 i MAJORS clicant aquí.

Podeu consultar les cobertures i preus per a SUB-14 i SUB-17 clicant aquí.

Recordeu que si veniu al local del Club el tràmit és instantani. No més heu de fer el pagament amb targeta bancària o bé en efectiu.

Obert el termini per a la sol·licitud de la Llicència Federativa 2013

Ja podeu sol·licitar la vostra llicència federativa per el proper any 2013.

 
Aquest any tenim novetats! Per tal d'agilitzar la tramitació de les llicències el nostre Club ha adquirit una impressora especial per a imprimir les llicències al local social. Aquest nou procés ofert per la FEEC i adoptat per nosaltres fa possible fins i tot tenir la llicència a l'acte amb pagament amb targeta. 

Obert el termini per a la sol·licitud de la Llicència Federativa 2012

Ja podeu sol·licitar la vostra llicència federativa per el proper any 2012.

El procès és el següent: no més cal que ens confirmeu quina modalitat de llicència voleu per el 2012. (No cal donar un altre cop les vostres dades, excepte si heu tingut alguna variació en l'adreça, telèfon, e-mail, etc. que agraïrem que ens ho comuniqueu).
 
Ompliu el arxiu adjunt amb el vostre nom i tipus de llicència i envieu-lo a secretaria@aritjol.org

Obert el plaç per la sol·licitud de la Llicència Federativa 2011.

Ja podeu sol·licitar la vostra llicència federativa per el proper any 2011.

El procès ha canviat una mica respecte als anys passats: no més cal que ens confirmeu quina modalitat de llicència voleu per el 2011. (No cal donar un altre cop les vostres dades, excepte si heu tingut alguna variació en l'adreça, telèfon, e-mail, etc. que agraïrem que ens ho comuniqueu).

Llicència Federativa 2010

Ja tenim els quadres de preus i cobertures de la LLICÈNCIA 2010

Podeu consultar-los en el menú de l'esquerra: RACÓ DE SOCI-Llicència Federativa-Com subscriure la llicència.

Aquest any la FEEC ha canviat de companyia asseguradora i ara es tramitaran a VIDA CAIXA. Esperem que aquest canvi ens aporti més ventatges.

Us recomanem que ja inicieu la tramitació per tal de tenir la llicència operativa a partir de gener.

Més cobertures amb la llicència federativa pel 2008

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet públic recentment el quadre de cobertures i preus de les llicències per al 2008, que es poden tramitar a les entitats excursionistes a partir del 26 de novembre.

Novetats significatives a les llicències federatives pel 2007, assegurança gratuïta pels menors de 16 anys

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet públic recentment el quadre de cobertures i preus de les llicències per al 2007, que es poden tramitar a les entitats excursionistes a partir del dia 20 de novembre.

Pla de Llicències 2006

PLA DE LLICÊNCIES DE LA FEDERACIÓ D'ENTITATS EXCURSIONISTES DE CATALUNYA (FEEC)

Amb la present posem a l'abast de tots els socis de les entitats el Pla de llicències i assegurances 2006. Us avancem el quadre habitual de cobertures i preus de les llicències.

Llicèncias de la FEEC

La llicència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)és una assegurança que cobreix, segons les modalitat escollida, els possibles riscos que comporta l'activitat de l'excursionisme amb totes les disciplines que aquest comprèn.

La llicència FEDME

Per habilitar la vostra llicència FEEC a la llicència FEDME, heu de seguir aquests passos:

- Ompliu el formulari adjunt amb les vostres dades.

- Ingresseu al compte del Club la quantitat resultant de la diferència entre la vostra llicència FEEC i la llicència HABILITADA FEDME, més 1.20 euros per la nova tarja. En aquest tràmit podeu canviar a una modalitat més alta, sempre pagant la diferència.