Comunicat oficial sobre la Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades

El Club Excursionista Arítjol vol comunicar oficialment que la Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades ja no es celebrarà aquest 2016.

La decisió s'ha pres en el sí de la Junta Directiva i comunicada als socis en la darrera Assemblea.

Creiem que un calendari tant atapeit com l'actual, caminades, marxes, curses, ultres, etc... no és el millor i allò que nosaltres desitgem per el nostre territori i sobre tot per a les nostres estimades Muntanyes de Prades.

Curs pels socis de GPS

El proper dissabte 16 de gener de 2016 realitzarem un curs matinal de utilització bàsica del GPS i tractament dels tracks, rutes i navegació.

Tots aquells socis interessats en la utilització d'aquesta tecnologia poden participar-hi de forma gratuïta. Utilitzarem els aparells GPS i el programa de tractament COMPE GPS Land. Cada participant haurà de portar GPS i si en té, ordinador portàtil, per a poder treballar amb el software.

Nou carnet federatiu pel 2016!

A partir del divendres 18 de desembre de 2015 començarem la tramitació del CARNET FEDERATIU 2016. El primer que ens pot sorprendre és el canvi de nom de l'antiga Llicència. Aquest canvi ve motivat per l'aprovació pel govern estatal de la llei entorn a la "Licencia Única" únic document vàlid per a competició en tot l'ambit de l'estat. El nom ja no es pot utilitzar per les federacions autonòmiques.

Pla de Llicències 2015

El proper divendres dia 19 de desembre iniciarem la tramitació de les llicències federatives corresponents a l'any 2015.

 
Podeu consultar les cobertures i preus clicant aquí.
 
Recordeu que si veniu al local del Club el tràmit és instantani. No més heu de fer el pagament amb targeta bancària o bé en efectiu.

 

Diumenge 28 de setembre. La Fageda del Retaule i les Mirandes

 

El proper diumenge 28 de setembre  reemprenem les excursions després del mes d'agost. Aquest cop anirem al Montsià. Entre mas de Barberans i la Sènia, visitarem la fageda més meridional d'Europa.

Durant la sortida trobarem les fonts de la Rabosa i del Retaules. I també dos arbres monumentals, el Pi Gros i el Faig Pare.

Us hi esperem!

22 de desembre. Dinar de Nadal.

Ja s'acosten els dies d'estar amb la família, i com cada any, nosaltres també volem estar amb tots els que d'una forma o altra gaudim de la muntanya. Enguany farem el dinar de Nadal el diumenge 22 a Paret Delgada (Ctra. La Selva del Camp - Vilallonga).

Per tal de fer gana, farem una excursió apta per tots els públics pels voltants de La Selva. L'hora de concentració serà a dos quarts de 9 davant el pavelló d'esports.

Bon Nadal i bones festes!

2n circuit d'orientació. Diumenge 7 de juliol.

Per segon any consecutiu participem al FESTESPORT de la Selva del Camp.

A part de la 10ª Caminada Nocturna a l'Albiol, el diumenge 7 de juliol organitzem una cursa d'orientació.

Us animen a tots i totes a participar i a passar un matí divertit, on haureu de fer servir les cames i el cap per decidir quins camins agafar, quin ordre,... tot per aconseguir passar pels punt indicats amb el menor temps possible.

FESTESPORT

El proper cap de setmana 5, 6 i 7 de juliol es celebrarà el Festesport a la nostra vila. Us adjuntem el programa amb les activitats que s'hi realitzaran. Relacionades amb el món de l'excursionisme podríem destacar:

  • Divendres 5: Conferència: Esport i independència.
  • Dissabte 6: Marxa Nòrdica / Rocòdrom
  • Diumenge 7: Cursa d'orientació / Rocòdrom
  • Esperem que gaudiu de les activitats i que la meteorologia acompanyi.

Salut i muntanya!!!

Pujada de la Senyera a l'Ermita de Sant Pere

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, Els Amics de l'Ermita de Sant Pere i el nostre Club organitzen una sèrie d'actes entorn a l'Ermita de Sant Pere, sent el més rellevant la pujada de la Senyera que serà hissada enfront de l'ermita.

Per tots aquells que volgueu assistir-hi us deixem aquí el programa:

Sopar de Nadal 2012

Ja s'acaba l'any i arriba el fred. Aquest 2012 hem assolit els 10 anys de club i ja comencem els 11. Es per això que hem volgut aprofitar el típic àpat de nadal per celebrar els 10 anys.

El sopar es farà el dissabte 15 de desembre. El lloc escollit ha estat el Mas Gibert (Ctra. Albiol). El dia 15 ens trobem al sopar a partir de dos quarts de 10 al mateix Mas de Gibert.

Els preus dels menús són:

  • Menú adult: sòci 10€ / no sòci 20€
  • Menú infantil: sòci 5€ / no sòci 10€